• Какво е хипноза?

  Какво е хипнотерапия?

  Как лекува хипнотерапията и психотерапията?


  Научи сега ...

   


   

   

   

   


   

   

 •  

  Можете да опитате ефекта на музикотерапията още в този момент. Изберете една от зареждащите мелодии от музикалният модул долу в дясно.

   

  http://hypno-vision.eu/
 •  

  Как лекувам?

  За депресиите, тревожността и личността на терапевта.

  Потърсете помпощ.


  Виж повече ...

   

  http://hypno-vision.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=40

Регресия в живота между преражданията

ПДФ Печат Е-мейл

imagesCA05GQQM 

Това е изключително интересен, труден и продължителен сеанс (продължителността му е два - три часа). Прави се след задължителна и продължителна подготовка при наличие на хипнабилност (податливост на хипноза) и изцяло по желание на клиента. За мен е уморително, но и истинско удоволствие да водя такива сеанси. Те са регресия в духовния свят, ”дома на душата”. Техниката е на д-р Майкъл Нютън, известен американски хипнотерапевт.

Когато е правилно проведен, сеансът дава отговори на много от въпросите, които всеки от нас поне веднъж си е задавал: защо съм тук; каква е мисията ми в този живот; дали наистина не избираме роднините и близките си; защо точно на мен се случват неприятности и нещастия; каква е причината някои да живеят по-добре от други; защо чувствам някои хора по-близки от други.

Този тип духовна регресия дарява много ведрина и жизненост, невероятно усещане за непреходност. За клиентите пребиваването в духовния свят е съпътствано с много, често непознати или забравени за тях до този момент, емоции. Усещанията са за свобода, хармония, безкрайна лекота и красота, за доближаване до духовната ни същност. Клиентите споделят, че този сеанс често завинаги променя светоусещането им и го обогатява.

 

Добави коментар

Правила за публикуването на коментари на hypno-vision.eu:
1. Пишете на кирилица!
2. Да не се използват обидни и нецензурни думи!
3. Не се разрешава рекламирането на други сайтове и услуги.
4. Пишете по темата а не правете СПАМ!


Защитен код
Обнови

Музика

Връзка с нас

Имейл:
Заглавие:
Съобщение:
Колко прави 5+1?

Webmaster