• Какво е хипноза?

  Какво е хипнотерапия?

  Как лекува хипнотерапията и психотерапията?


  Научи сега ...

   


   

   

   

   


   

   

 •  

  Можете да опитате ефекта на музикотерапията още в този момент. Изберете една от зареждащите мелодии от музикалният модул долу в дясно.

   

  http://hypno-vision.eu/
 •  

  Как лекувам?

  За депресиите, тревожността и личността на терапевта.

  Потърсете помпощ.


  Виж повече ...

   

  http://hypno-vision.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=40

Възрастова регресия

ПДФ Печат Е-мейл

stairway-to-imagination 

Регресия означава „връщане назад” в даден минал момент.

Регресивната терапия, която прилагам, е основен метод на хипнотерапията. Оказва бързо лечебно въздействие при случаите на неотработени травми в миналото (катастрофа, смърт на близък, изнасилване и др.) Тя спада към така наречените катарзисни техники на психотерапията. Основната й презумция е, че чрез репродукцията на травмиращите минали събития и повторното им изживяване в хипноза се постига значително намаляване на негативния емоционален заряд - те стават по-неутрални като възприятие и усещане и чувствителността на клиента към тях значително и прогресивно отслабва -десенсибилизира се.

Регресивната терапия е подходяща за лечение на депресии, фобии, посттравматични стресови разстройства, хранителни разстройства, зависимости и др. Като лечебен метод съдейства и на здрави хора, които желаят да се справят с нерешени в миналото екзистенциални проблеми, да прекъснат и предефинират нежелани за тях, емоционално закотвящи връзки и събития.

Възрастовата регресия е и средство за самопознание, що се отнася до света на усещанията и емоциите, който се разкрива пред нас, когато сме в хипноза. Те оживяват и могат да бъдат съхранени или променени в зависимост от чувството на комфорт и познание, което носят.

 

Добави коментар

Правила за публикуването на коментари на hypno-vision.eu:
1. Пишете на кирилица!
2. Да не се използват обидни и нецензурни думи!
3. Не се разрешава рекламирането на други сайтове и услуги.
4. Пишете по темата а не правете СПАМ!


Защитен код
Обнови

Музика

Връзка с нас

Имейл:
Заглавие:
Съобщение:
Колко прави 5+1?

Webmaster